Jumaat, 9 November 2007

bila di sekolah dulu..

maafkan ako..

cuma mood 'rock' kapak leleh melanda..

zaman-zaman sekolah..

kecik-kecik lagi..

tiada carta era, AT40, mahupun carta hot20..

yang ada hanya carta pujaan 10 nescafe..

tak pun seleksi radio muzik..

petang-petang ada evergreen everlasting..

kalau cerita banyak-banyak..

korang bukan ingat pun..

klik saja punat 'play'..

mana-mana pun boleh..




















maaf..

tiada boboy, newboys, mahu pun apa-apa band yang ada 'boy' dibelakangnya..

mereka tu semua tak 'true' rock leleh..

nak bising2 sila ke ruang komentar..

sekain..

selamat malam eh pagi eh dinihari..

7 ulasan:

  1. pembetulan

    bukan sekain..

    sekian..

    masuklah kamus..

    kesah apa ako..

    BalasPadam
  2. bumiputra rock mmg best
    citer rock bes walopun sound tak best

    err... sian kamo bangi mates menganak tirikan anda

    BalasPadam
  3. wahh i suke2!
    i do enjoy listening to them~

    BalasPadam
  4. byk lagi sebnanye..

    tapi cam malas nak carik dan lupa tajuk..

    BPR early 80's...rock kapak..

    ini rock leleh, early 90's..

    zaman sekolah rendah beb..

    BalasPadam
  5. aku nk kain!..haha
    btw,,mmg best2 lagu2 neh...
    bidadari satu!hehehe

    BalasPadam
  6. hail d rock kapak~!!

    Yeah yeahhhhhhhhhhh..

    BalasPadam
  7. Siulan dulu-dulu dan sekarang pun. :)

    BalasPadam