Rabu, 8 April 2009

undang-undang penarikan

sekiranya semua pintu diseragamkan dengan undang-undang di mana jika mahu masuk perlu tolak, dan jika mahu keluar perlu tarik, maka tidak terjadilah kejadian siang tadi..

syukur tiada orang disekeliling, atau besar ke-malu-anku..

11 ulasan:

  1. nie mesti kes nk masuk dgn laju dgn berjln smbil menolak pintu yg patut ditarik yg menyebabkan muke(read:masen) bertemu muke(read:pintu)

    hahahaha~

    BalasPadam
  2. Hah...jumpa jgk blog cousin aku ni.....Blh jd penghilang boring bila outstation....

    BalasPadam
  3. haha demm azman. kenape aku rase komen ko lagi lawak daripada perbuatan masen bertemu pintu.

    BalasPadam
  4. hai kazen masen juge. (saya mahu hai dekat semua ahli keluarga masen)

    hai mak masen.
    pakcik.
    adik.
    mak kazen.
    bapak kazen.
    adik bradek kazen.
    semualah.

    Itu lah penat ja orang letak PUSH PULL kat pintu ko tamau baca. Match your face. Muahahaa.

    Sekian komen.

    BalasPadam
  5. HAHAHAHAHHAHAHAHHA skang aku tau npe ko msg mcm nak tanak je ngn aku blk keje td HAHAHAHA

    BalasPadam
  6. heyp, nissie. kamu udah jeles belum? masen dah tunjuk gamba?

    hehee

    eh sori. terbuat macam rumah sniri pulak. ampun pakcik masen.

    BalasPadam
  7. takpe. tak jeles pun. sy bukan manusia byk duit utk makan hebat2. sy hanya bergantung ihsan teman lelaki.

    BalasPadam