Jumaat, 4 Januari 2008

terima kasih kerana masih bersama

ako tidak mahu membuang fungsi komentar..

walaupun tiada komentar tapi ako tetap akan biarkannya di situ..

kalau-kalau ada yang nak memberi komentar..

ako tahu ramai yang membaca nukilan-nukilan harian yang bosan, kisah pra-puberty dan juga pascanya, detik-detik kegembiraan menemui cinta, saat-saat menonggeng akibat kegagalan, juga kerana cinta, warna-warni fantasi yang cuba disulam ke alam realiti, dan pelbagai hikayat yang boleh ditulis di sini..

terima kasih semua, pembaca-pembaca maya, mahupun pembaca-pembaca hantu..

tidak..

tidak..

bukan ako nak menutup blog akibat tiada komentar mahupun kerana ako akan berkahwin..

sekadar ucapan terima kasih, pada kamu..

ya KAMU..

KAMU yang sedang membaca perkataan INI..

yang saban hari membuka blog ini mahupun memeriksa RSSfeednya..

mahupun secara tak sengaja terjumpa dan membaca..

lalu mengenali ako..

dan bila berkesempatan, menepuk bahu ako lantas berkata..

'sorry to saylah, kita engineer bukan hopeless romantic'

sekali lagi, terima kasih~





oh ya..selamat ulang tahun kepada adik Para-Para dan juga Abang Neraka..dua insan berbeza, baik dari segi personaliti, fizikal, warna kulit, fahaman, darjah keberanian (barangkali), cara hidup, bak yin dan yang, kedua-duanya ada dalam skop hari-hari ako agar ako lebih steady, cool, dan warak (dengan izin ya Yuzy)..

6 ulasan:

  1. ya, terima kaseh kembali.

    aku selalu lalu bodo2 kt ko nyer, nantilah, bila ak dah jd frequent blogger aku mau link lg byk blog2 yg aku mau baca termasuk ko nyer..

    tp x tau bila. haha

    BalasPadam
  2. ah..takpe2..

    blog ni untuk ekspressi diri, bukan eksposi diri..

    terimakasihlah walaupun lalu..

    BalasPadam
  3. aku engineer. bakal. dan sgt hopeless romantic.

    BalasPadam
  4. Ambillah masen.SIal mamat tu.Terasa aku.

    Pakali ni memang suka lalu.Lain kali belanja dia minum masen.Susah nak jumpa tu. :)

    BalasPadam
  5. masin ini bukan sahaja hopeless romantik. kadang-kadang dia ini seperti soulmate aku

    BalasPadam
  6. siapekah yg x hopeless romantic?
    heh.
    mungkin aku hanye hopeless.

    BalasPadam